ROCKSLOFESTIVALEN

Oslo – festivalbyen

Det er ikke mange byer her i Norden som kan skryte av like mange festivaler som Oslo. Oslo er en ekte festivalby, en by der musikk, dans og drama er en del av livsstilen. En del av bykulturen. En del av atmosfæren, stemningen i byen. Oslo har alltid noe moro å by på, uansett hvem du er og hvilke kulturtilbud du er på jakt etter. Uansett sjanger, uansett alder – her vil du alltid finne spennende konserter eller festivaler å besøke. Utvalget er såpass stort at man nesten kan bli svimmel. Dessuten kan man bli nødt til å velge mellom to-tre festivaler som foregår samtidig, derfor er det ekstra vanskelig å velge ut akkurat det du brenner for. Spesielt hvis flere konserter i akkurat din favorittsjanger går av stabelen samme kveld. Oslo har noe for alle og enhver, og festivalen Rockslo er kun én av mange nye kulturtilbud som har dukket opp de seneste årene.

Rockslo, en ny rockfestival

Rockslofestivalen er en splitter ny rockfestival som har inntatt Osloscenen. Den aller første Rockslofestivalen kom igang i august 2015, og ble straks en suksess. Dette var en virkelig fantastisk begivenhet som over ett tusen mennesker besøkte i løpet av de to dagene den var igang. Det spesielle med Rockslo er at rockfestivalen fokuserte på lokale talenter i stedet for å invitere utenlandske artister til å spille på scenen. Etter den fantastiske mottakelsen i 2015 var det liten tvil om at festivalen ville arrangeres også året etter, i 2016. Også dette ble en stor hit, og en av hovedgrunnene til de positive tilbakemeldingene for Rockslofestivalen var aldersgrensen. Vanligvis har festivaler 18-års grense, og de fleste som møter opp er godt voksne mennesker. Rockslo fokuserer derimot på ungdommene, derfor var inngangen kun åpen for de som var under 19 år. Ja, du hørte rett – Rockslo er en rockfestival for unge nordmenn med sans for rockmusikk. Her kunne de boltre seg i god musikk og danse hele natten lang. Ingen alkohol ble solgt, og arrangementet var helt rusfritt.

Rockefeller, et unikt lokale

Det finnes en rekke konsertlokaler i Oslo, men Rockefeller er helt klart den mest unike og spesielle av dem alle. Rockefeller er verken det største eller mest brukte stedet, men hver begivenhet som arrangeres her er alltid en suksess. Rockefeller har en spesiell atmosfære og gir fra seg en stemning man ikke finner andre steder – dette gjaldt også Rockslo, som ble avholdt i den varme sommermåneden august og fant sted på taket av den kjente konserthallen! Ja, på taket! Med flotte utsikter og frisk luft kunne man her virkelig kose seg og stifte nye bekjentskap i et sikkert og trygt miljø. De interessante, nye artistene underholdt publikum to dager på rad, og Rockefeller så godt over ett tusen mennesker komme innom.

Rockslofestivalen 2017

Vi har dessverre ikke hørt noe om Rockslo 2017 helt enda, men det er rimelig trygt å si at festivalen vil avholdes igjen nå på sensommeren i 2017. Mest sannsynlig vil det bli august på nytt, for været er som best i denne måneden og tillater for fantastiske begivenheter utendørs. Rockefeller vil meget sikkert åpne opp taket igjen for at landets unge rockere skal kunne kose seg med alle tiders musikk, og så fort arrangementet blir offentlig og informasjonen som behøves dukker opp vil du kunne lese deg opp på Rockslofestivalen 2017 her hos oss. Siden man kun fokuserer på lokale artister, vil man neppe ha behov for en grytidlig organisering, slik det skjer med andre festivaler i Oslo. Rockslo vil sikkert være åpent for alle rockartister i Oslo som ønsker å vise frem sine ferdigheter, og musikken vil garantert lokke til seg ungdommer i alle aldre. Rockefeller er det perfekte stedet å avholde slike musikkfestivaler, for området rundt har alltid vært hipt og populært blant de yngre innbyggerne i Oslo.

Privacy Policy