Om KULTOslo.no – en kulturkalender for Oslo

Hvem vi er

KULTOslo.no er en kulturkalender for Oslo og omegn. Vi er en nettside som er skapt for alle som bor i hovedstaden, eller har tenkt seg hit i den nærmeste fremtiden. Vi er ikke et firma, ikke et selskap, ikke en organisasjon i vanlig forstand. Vi tjener ikke penger på denne nettsiden, og er ikke på jakt etter noen berømmelse. Vi vil bare informere folk om alt det spennende som skjer i Oslo, og gi deg muligheten til å besøke så mye av Oslos kulturtilbud som overhodet mulig. Vi er veldig glade i kunst, dans, film, musikk og drama – derfor er det en glede å kunne spre denne informasjonen på nettet. Vi har nettopp begynt med KULTOslo.no, altså må du nesten holde i hatten og følge med på vår hjemmeside for å finne ut om stadig flere aktiviteter i byen. Vi elsker hovedstaden, vi elsker Oslo. Vi elsker å spre kunnskap om byen vår, vi elsker å promotere Oslo til både fjerne og nære strøk. Vi skriver på norsk for at våre landsmenn kan få med seg alt som skjer i byen, men i fremtiden vil vi muligens duplisere nettsiden til engelsk også – slik at våre naboer og mennesker i fjerne land kan forstå hvor spennende Tigerstaden egentlig er.

Hva vi gjør

Vårt mål er å skape en fullkommen kulturkalender med Oslo i fokus. Det finnes utallige nettsider der ute, både statlige og private, som fokuserer på alt som skjer i byen. I stedet for at du som er glad i kunst og kultur skal måtte gå gjennom en rekke nettsider og holde deg oppdatert på ulike kanter av nettet, gjør vi heller jobben for deg og legger ut all informasjon her på vår hjemmeside. KULTOslo.no finkjemmer nettet på dine vegne, og legger ut diverse begivenheter etter hvert som de planlegges og gjennomføres. Vi vil samle sammen alt som er verdt å samle sammen, slik at du enkelt kan finne frem til de utallige aktivitetene i byen. Uansett om du er på jakt etter museer eller konserter, diskotek eller teater – KULTOslo.no vil gi deg all informasjon du trenger for å planlegge oppholdet i byen, eller finne noe kult å gjøre i fritiden.

Hvorfor vi gjør det

Hvorfor ikke? Altså, mangfoldet av nettsider og den sprikende informasjonen man finner på nettet kan være veldig vanskelig å forholde seg til. Folk fra hovedstaden som ønsker å gjøre noe morsomt i helgen må derfor stikke innom en rekke nettsider før de finner frem til akkurat det de er på jakt etter. Siden vi elsker hovedstaden, vil vi prøve å gjøre ting enklere for kulturfrelste nordmenn. Vi ønsker ikke å tjene penger fra nettstedet – i stedet vil vi spre kunnskap om kulturtilbudet gjennom vår nettside, helt gratis. Vi er den eneste kulturkalenderen på nettet som prøver å samle all informasjon på ett sted. Vi er de eneste som gjør dette av altruisme, uten å tenke på oss selv. Vi investerer vår egen fritid i dette nettstedet, og med tiden vil vi finne frem til flere mennesker som brenner for hovedstaden i like stor grad som oss selv.

Følg med

For å holde deg oppdatert på alt som skjer i Oslo, er det viktig at du følger med på KULTOslo.no. Legg nettstedet vårt til i bokmerkene dine, og besøk oss med jevne mellomrom for å finne ut om kulturtilbudet i hovedstaden. Vi oppdaterer nettstedet så ofte vi bare kan, og finner ofte ut om begivenheter som folk flest ikke legger merke til. Vi har våre egne kanaler, våre egne kontakter, og disse gir oss all info som trengs for at folk skal ha et spennende opphold i Oslo.

Privacy Policy